Vi arbejder løbende på at forbedre din anvendelse af Garuda Universe, for at gøre det mere inspirerende, nemt, intuitivt og værdifuldt for dig som bruger af Garudas værktøjer og services. I denne større opdatering af Garuda Universe, har vi inkluderet flere input fra vores fokus-grupper samt feedback fra brugere og respondenter. Vi håber du finder dem interessante og står naturligvis til rådighed ved eventuelle spørgsmål på support@garuda.dk eller tlf. +45 87 46 86 00.

Bemærk, at der ligeledes findes en særskilt opdatering:

Nu øger vi sikkerheden igen

Vi er glade for, at vi endnu engang kan løfte vores generelle sikkerhedsniveau ved lancering af to-faktor godkendelse på Garuda Universe og JobSpots. Med vores seneste opdatering vil du nu på alle vores digitale platforme have maksimum sikkerhed, når du logger på og anvender vores ydelser og værktøjer.

Hvad er to-faktor?

To-faktor godkendelse er en sikkerhedsforanstaltning, som forbedrer din sikkerhed markant. Teknologien kaldes også to-faktor autentifikation eller 2-trins autentifikation (2FA).

Før to-faktor godkendelse brugte vi typisk kun ét godkendelses-trin, en adgangskode, til at logge ind. Det betød, at hvis en uautoriseret person fik fat i adgangskoden, var der fri adgang til din brugerkonto på Garuda Universe.

Med to-faktor godkendelse tilføjer du endnu et trin i log ind processen, som autentificerer dig – i dette tilfælde via en kode, som sendes til dig via SMS. På den måde godkender du, at det er dig, der foretager et log ind.

Sådan aktiverer du to-faktor godkendelse
Funktionen kan aktiveres pr. brugerniveau. Hvis I som organisation ønsker alle brugere skal aktivere denne funktion, kan I med fordel kontakte vores support herom, som vil hjælpe jer videre.

Ønsker du at aktivere funktionen med det samme, kan dette gøres under “Profil” > “Adgange”. Følg vejledningen på skærmen. Har du endnu ikke indtastet dit mobiltelefonnr., kan dette gøres under “Brugeroplysninger”.

Kandidatpræsentation i KompetenceProfilen

På baggrund af brugerønsker introducerer vi nu en ny rapportskabelon, kaldet “Kandidatpræsentation”.

Den nye skabelon gør det muligt at oprette en særskilt PDF-rapport, som med fordel kan anvendes til ansættelsesudvalg og/eller hvis du har brug for at gennemgå en kandidat på eks. storskærm.

Du finder den nye funktion når du næste gang opretter en rapport. Her vælger du blot “Kandidatpræsentation – liggende” under “Skabelon” – du kan også se animationen nedenfor:

 

 

Indikator for usædvanlige svar

I november 2023 lancerede vi vores seneste indikator “Usædvanlige svar”. Den kan du læse mere om her …  

Indikatoren er blevet en stor succes og derfor flytter den nu også ind i din brugergrænseflade under “Garuda Indsigt”.

 

Bug-fixes og mindre tilføjelser

Du har helt ret – Vi er ikke stolte af fejl … Desværre er det uundgåeligt, at der ikke sniger sig fejl ind i vores applikationer. Heldigvis har vi mange aktive og bidragende brugere, som gør os opmærksom på eventuelle fejl i Garuda Universe.

Vi har i denne opdatering brugt en del tid på hovedrengøring og derfor har vi også rettet en del fejl og mangler i Garuda Universe, herunder:

 • Fejl ved valg af skabeloner
 • Fejl ved obligatorisk valg af SpejlProfiler
 • Fejl ved oprettelse af PDF-rapporter med specialtegn
 • Fejl på filtreringslister
 • Diverse rettelser/justeringer ved “attached profile”
 • Mindre opdatering: Visning af statusbeskeder på dasboard ved Log-ind
 • Rettelse af sproglige fejl, dansk
 • Rettelse af sproglige fejl, svensk
 • Rettelse af sproglige fejl, engelsk
 • Regulering af grafisk profil > Udvidet træk, KompetenceProfilen
 • Justering af lagrede oplysninger i local_storage
 • Justering af Anonyme rapporter, GDPR tilpasning
 • Rettelse af diverse patches

Kontakt os ved spørgsmål

Vi arbejder løbende på at forbedre din anvendelse af Garuda Universe, for at gøre det mere inspirerende, nemt, intuitivt og værdifuldt for dig som bruger af Garudas værktøjer og services.

Vi håber du finder dem interessante og står naturligvis til rådighed ved eventuelle spørgsmål på support@garuda.dk eller tlf. +45 87 46 86 00.