Tilføjelse af ”Hjælpeord” til PersonProfil rapporten

Vi har fået flere positive tilbagemeldinger om det nye layout til KompetenceProfilens rapport, samt henvendelser om, at det kan være udfordrende at give tilbagemelding på KompetenceProfilen, idet venstre-/højre-teksterne (hjælpeordene) ikke længere fremgår af rapporten.

Som en del af vores tilgang om ”Brugerdrevet innovation”, lytter vi naturligvis til vores brugere og har derfor valgt at gen-introducere ”Hjælpeord”, som et fast element i vores rapporter.

Nyt hjælpeværktøj understøtter nuanceret dialog og tilbagemelding

I forlængelse af vores arbejde med ”Hjælpeord”, har vi udviklet et nyt hjælpeværktøj. Hjælpeværktøj har vi udviklet som et pædagogisk værktøj, der kan anvendes ved f.eks. tilbagemeldinger, til ansættelsesudvalg, til ansættende leder samt til dig som certificeret bruger.

Hensigten er at give dig (”tilbagemelder”) et nuanceret billede af KompetenceProfilens respektive personlighedstræk samt klæde dig yderligere på, til at redegøre for trækkenes nuancer, bl.a. via udvidede tekster fra KompetenceProfilens manual.

Hjælpeværktøjet kan hentes i en digital version, i Garuda Universe, under ”Hjælp” og kan desuden bestilles i trykt version sammen med en lang række andre af Garudas hjælpeværktøjer.

Du kan læse yderligere om hjælpeværktøjet, her …

I forbindelse med opdateringen af hjælpeord, har vi ligeledes tilføjet en mindre grammatisk rettelse til trækket “System fleksibilitet”, som fremover hedder “Systemfleksibilitet”.

Nye og opdateret rapporter

Vi har opdateret en række rapporter, som nu findes i nyt og tidssvarende layout. Rapporterne afspejler således Garuda Universe.

Følgende rapporter er opdateret:

  • JobProfil
  • SpejlProfil
  • ReferenceProfil
  • PersonProfil vs. JobProfil

Har du spørgsmål til opdateringen eller brug for support, står vi klar til at hjælpe dig på support@garuda.dk samt tlf. +45 87 46 86 00.