Ønsker I professionel hjælp til rekruttering i Odense eller omegn? Det er essentielt at få udvalgt den helt rigtige kandidat til en bestemt stilling, som besidder de rette kvalifikationer og passer ind i arbejdsmiljøet. Dette sætter store krav til selve rekrutteringsprocessen.

Hos Garuda tilbyder vi både forskellige slags konsulentydelser, og vi har udviklet professionelle profilværktøjer, som kan bidrage til at sikre det rette match mellem medarbejder og job. Vores HR-værktøjer kan enten anvendes på egen hånd, eller du kan knytte os på som konsulenter og trække på vores rådgivning og erfaring.

Professionel hjælp til rekruttering i Odense

Vores profilværktøjer kan anvendes på tværs af stort set alle brancher og bidrager til at kvalificere rekrutteringen. Uanset om I står over for at rekruttere en leder, medarbejder eller specialist, kan vores ydelser og værktøjer være behjælpelige. Vi kan bidrage til at hjælpe jer godt i gang – og godt i mål.

Profilværktøjerne er designet til at give jer et fælles sprog og en fælles referenceramme, som I kan tale ud fra og spørge ind til i forbindelse med jobsamtalen. De er et middel til at skabe en åben og ligeværdig dialog. Derudover kan de bidrage til at få værdifuld indsigt i kandidaten, som kan bruges i det efterfølgende onboarding- og udviklingsforløb.

+15.000 er uddannet i vores personprofiler

Rekrutteringsbureau i Odense

Hvorfor vælge Garuda som jeres rekrutteringsbureau i Odense? Vi har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder i hele landet med at kvalificere HR-processer på et solidt og videnskabeligt grundlag. Vores HR-værktøjer er udviklet i Danmark til det skandinaviske erhvervsliv.

Er I interesserede i at få hjælp til dansk rekruttering i Odense, kan vi bidrage med at sikre en kvalificeret rekruttering af den helt rette medarbejder til jeres virksomhed. I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I ønsker at høre mere om, hvordan vores ydelser kan gavne jeres rekruttering i Odense eller omegn.

Er du interesseret i at vide mere om rekrutteringsprocessen?

Vi har udarbejdet en e-bog, som går igennem de tre faser, som en rekrutteringsproces består af. Klik på linket herunder for at hente e-bogen.

Hent vores e-bog om rekrutteringsprocessen