Siden Garuda blev etableret i 1982, har det været en kongstanke hos os, at vi skal stå for fuldstændig åbenhed.

Vi arbejder uden ’sorte bokse’. Det betyder, at kandidater, medarbejdere og ledere altid kan få indsigt i, hvorfor deres profiler ser ud, som de gør. Men det betyder også, at vi tror på, at vores brugere kan få mindst lige så meget ud af at høre om hinandens erfaringer, som de kan få af at høre os undervise. Derfor holder vi to gange årligt ERFA-dage, hvor vi inviterer vores brugere til inspiration og gensidig videndeling. Og derfor lancerer vi nu denne case-brochure.

Brochuren indeholder cases fra nogle af vores Garuda-brugere i den offentlige sektor, som har været så venlige at dele ud af deres erfaringer med at bruge værktøjerne til rekruttering, fastholdelse og talentudvikling.

Garuda-brugere i det offentlige

I denne første udgave af brochuren finder du fem cases. De handler om Rebild, Esbjerg og Sønderborg Kommune samt Københavns Erhvervshus og Hærens Sergentskole. I næste udgave, som vi naturligvis også stiller til rådighed, føjer vi flere cases til.

Målet med brochuren er, at vi forhåbentlig kan lade os inspirere af, hvordan andre dygtige HR-konsulenter bruger Garudas værktøjer til at understøtte deres processer.

Har du uddybende spørgsmål til cases eller til, hvordan I kan gøre noget a la det, de gør i de fem cases, er du som altid meget velkommen til at kontakte os. Det er du selvfølgelig også, hvis du brænder inde med et spændende eksempel på, hvordan I bruger personprofiler i jeres hverdag.

Hent de fem cases her