I denne e-bog argumenterer vi for, at HR kan stå for Human Relations snarere end Human Resources. Hvorfor? Fordi det både nu og fremover er i relationerne, vi bliver stærke som medarbejdere og som arbejdspladser.

En række af de store tendenser i samfundet hviler på de relationer, vi har med andre. Corona-epidemien – og før epidemien den økonomiske recession – har om noget udstillet, hvor forbundet, afhængig og sårbar kloden er. Ingen kan isolere sig fra verden og tro, man kan agere uafhængigt af, hvad der foregår omkring os. Vores relationer og indbyrdes forbundethed er et vilkår. Vores Human Relations.

Human Relations – miljø, klima, bæredygtighed og ligestilling

Og behovet for stærke relationer går igen i vores fokus på klimaet og bæredygtighed. En grønnere klode hviler på et stærkt samarbejde. Det samme gør en ansvarlig CSR-indsats, som lever op til de krav, kunder og borgere stiller til produktion, leverandører, hensyn til mennesker, dyr, miljø osv. Dertil kommer forventningen om (en større grad af) ligestilling mellem kønnene og mellem minoriteter og majoriteter, herunder ligeløn og lige muligheder for udvikling og forfremmelse.

Det hele afhænger af samarbejde og relationer – og ikke kun ressourcerne, altså hvad vi kan og har adgang til, men også hvordan vi bruger de ressourcer sammen.

Hent e-bogen ved at udfylde formularen nedenfor:

Når du henter en af vores e-bøger, bliver du anmodet om at afgive visse personoplysninger. Oplysningerne anvendes til at sende dig e-bogen og tilmelde dig vores nyhedsbrev, som vi mener, kunne være interessant for dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage vores materiale – det gør du i bunden af mailen, du modtager, hvor der står ”Afmeld nyhedsbrev”. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.