I “Fokuseret ledelse” lærer du om, at du må kende dig selv for at blive en god leder – og vide, hvad dine stærke og svage sider er. Det samme må du vide om dine medarbejdere, så du kan møde dem dér, hvor de befinder sig bedst. Forvent nemlig ikke, at de kommer af sig selv.

Her kan du hente den nye revideret udgave af bogen “Fokuseret ledelse”, der er skrevet af Garudas stifter, Finn Havaleschka.

I bogen får du konkrete værktøjer til at finde dig selv og møde dine medarbejdere dér, hvor de realiserer sig selv og udnytter deres fulde potentiale. Til gavn og glæde for både dem og dig.

Når du henter en af vores e-bøger, bliver du anmodet om at afgive visse personoplysninger. Oplysningerne anvendes til at sende dig e-bogen og tilmelde dig vores nyhedsbrev, som vi mener, kunne være interessant for dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage vores materiale – det gør du i bunden af mailen, du modtager, hvor der står ”Afmeld nyhedsbrev”. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.