Mangler I hjælp til rekruttering? En effektiv, gennemtænkt og veltilrettelagt rekrutteringsstrategi har mange fordele, da en fejlrekruttering kan få store konsekvenser og være en omkostningstung post. Derfor er det vigtigt at få rekrutteret det rette match, som kan skabe den ønskede værdi for netop jeres virksomhed. Rekruttering af en ny medarbejder kræver et grundigt forberedende arbejde, og det består af flere forskellige processer, som vi kan være behjælpelige med.

Hos Garuda tilbyder vi ydelser til hele HR-værdikæden. Dette indebærer blandt andet assistance til employer branding, rekruttering, onboarding, udvikling af medarbejdere og ledere samt fastholdelse af medarbejdere.

Hjælp til rekruttering i hele Danmark

Garuda er et landsdækkende konsulenthus, og vi hjælper med at kvalificere HR-processer for virksomheder og organisationer i Danmark. Uanset hvor i Danmark I holder til, kan vi hjælpe jer med professionel rådgivning og med at skabe en effektiv rekrutteringsproces baseret på et solidt videnskabeligt grundlag.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe en lang række danske virksomheder inden for forskellige brancher med at skabe vellykkede rekrutteringer. Vores medarbejdere har i gennemsnit 10 års anciennitet og har derfor et solidt erfaringsgrundlag. Få hjælp til rekruttering af nye profiler på alle niveauer – både medarbejdere, ledere og specialister.

  • 75.000 kandidater udfylder vores personprofiler hvert år
Rekruttering Danmark

Specialudviklede profilværktøjer

Ved at indgå et samarbejde med os, får I mulighed for at få adgang til vores specialudviklede og gennemprøvede profilværktøjer, der er målrettet arbejdsmarkedet i Danmark. Værktøjerne kan bidrage til at anskueliggøre, hvilke kandidater der passer bedst til en given stilling og arbejdsmiljø. De er designet på en måde, hvorpå de giver jer bedre mulighed for at gennemskue og finde frem til vigtige aspekter ved en kandidats profil, som kan danne grundlag for en åben og ligeværdig dialog til den efterfølgende jobsamtale. Overordnet kan vores værktøjer bidrage til at skabe en bedre balance mellem menneskerne i jeres virksomhed.

Kontakt vores rekrutteringsbureau i Danmark

Hvis I ønsker at indgå et samarbejde med et professionelt rekrutteringsbureau i Danmark? Hvis I har spørgsmål til vores konsulenthjælp eller profilværktøjer, er I meget velkomne til at kontakte os. Vi har en ambition om at være det foretrukne rekrutteringsbureau i Danmark, og vi sætter os altid grundigt ind i jeres virksomheds ønsker og behov. Kontakts os, hvis I ønsker at vide mere om mulighederne.

Er du interesseret i at vide mere om rekrutteringsprocessen?

Vi har udarbejdet en e-bog, som går igennem de tre faser, som en rekrutteringsproces består af. Klik på linket herunder for at hente e-bogen.

HENT E-BOGEN OM REKRUTTERINGSPROCESSEN