At rekruttere medarbejdere med de rette kompetencer, er en af HR’s vigtigste opgaver. Hos Garuda inddeler vi rekrutteringsprocessen i 13 steps, der hver tjener deres specifikke formål. Med denne nye og reviderede e-bog zoomer vi ind på jobsamtalen og fokuserer på, hvordan I stiller de spørgsmål, som indkredser hvem kandidaterne reelt set er, deres personlighed og nøglekompetencer, samt hvilke styrker og udfordringer de har.

Samtidig får I gode råd til, hvordan I skal håndtere jobafslagene, så kandidaterne føler sig imødekommet og retfærdigt behandlet. Alt sammen en vigtig del af jeres employer branding.

E-bogen indeholder ligeledes konkrete råd til hvordan I øger bevidstheden omkring bevidst og ubevidst bias, og hvordan I skaber en bedre rekrutteringsproces med viden herom.

I e-bogen om den gode jobsamtale får du:

  • Konkrete råd, som du let kan implementere i dine rekrutteringer
  • Guide som hjælper jer til at stille de spørgsmål, som indkredser, hvem kandidaten reelt set er
  • Hjælp til at finde frem til kandidatens nøglekompetencer og personlige egenskaber
  • Råd til hvordan I håndterer jobafslagene, så kandidaterne føler sig imødekommet og godt behandlet
  • Indsigter der øger bevidsthed om bias i alle faser af rekrutteringsprocessen

Når du henter en af vores e-bøger, bliver du anmodet om at afgive visse personoplysninger. Oplysningerne anvendes til at sende dig e-bogen og tilmelde dig vores nyhedsbrev, som vi mener, kunne være interessant for dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage vores materiale – det gør du i bunden af mailen, du modtager, hvor der står ”Afmeld nyhedsbrev”. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.