Ønsker I assistance til rekruttering i Århus? Der er mange fordele ved at få et eksternt rekrutteringsbureau ind over. Det er vigtigt at få valgt den rigtige profil til jobbet, som har de rette kompetencer, og som kan skabe den ønskede værdi for netop jeres virksomhed. Vellykkede rekrutteringer kræver grundig forberedelse og består af flere led.

Hos Garuda kan vi hjælpe jer med at sikre en endnu bedre rekrutteringsproces. Vi tilbyder både forskellige slags profilværktøjer, konsulenthjælp og rådgivning i forbindelse med rekruttering i Århus.

Få hjælp til rekruttering i Århus og Østjylland

Holder I til I Århus eller omegn, og har I behov for at få optimeret rekrutteringsprocessen? Så hjælper vi jer gerne med at sammensætte en effektiv rekrutteringsstrategi. Dette indebærer både hjælp til jobkravsanalyse, jobsamtale, onboarding og udvikling af medarbejdere. Vi kan som samarbejdspartner være med jer gennem hele eller dele af processen.

Vi har udviklet en række profilværktøjer, som retter sig specifikt til det danske arbejdsmarked. Derudover kan I også få adgang til vores logiske test og onboarding-modul.

  • 75.000 kandidater udfylder vores personprofiler hvert år
Rekruttering Århus

Rekruttering på alle niveauer

Hos Garuda kan vi hjælpe jer med rekruttering af nye medarbejdere på alle niveauer i virksomheden eller organisationen. Er I på udkig efter hjælp til rekruttering af en ny medarbejder, specialist, leder eller mellemleder? Gennem årene har vi hjulpet en lang række virksomheder med at finde frem til de helt rette kandidater. Vi opererer desuden inden for en bred vifte af forskellige brancher.

Vores dygtige konsulenter har mange års erfaring inden for feltet og en stor forståelse for de brancheforhold, som I arbejder under. Hos Garuda har vores medarbejdere i gennemsnit 10 års anciennitet.

Uanset hvilken rekrutteringsopgave I mangler hjælp til, kan vi assistere og bidrage til at sikre det helt rette match. Få det maksimale ud af ansættelsen ved at få et professionelt bureau i Århus ind over rekrutteringen.

Kontakt vores rekrutteringsbureau i Århus

Er I interesserede i at samarbejde med et rekrutteringsbureau i Århus? Eller har I spørgsmål eller brug for yderligere information, er I altid velkomne til at kontakte os. Vi tilbyder hjælp til rekruttering i Østjylland og i resten af landet – vi har nemlig en landsdækkende service. Vi stræber at være det foretrukne rekrutteringsbureau i Århus, og vi tager meget gerne en snak med jer om mulighederne med udgangspunkt i jeres ønsker og behov.

Er du interesseret i at vide mere om rekrutteringsprocessen?

Vi har udarbejdet en e-bog, som går igennem de tre faser, som en rekrutteringsproces består af. Klik på linket herunder for at hente e-bogen.

HENT E-BOGEN OM REKRUTTERINGSPROCESSEN