Adskillige undersøgelser blandt danske ledere viser, at fastholdelse af medarbejdere er blandt de vigtigste opgaver på direktionsgangene. Årsagen er dels, at lavkonjunktur er blevet afløst af højkonjunktur, dels at store generationer af midaldrende medarbejdere så småt bliver afløst af mindre generationer af unge. For lederne betyder det, at de kan få udfordringer med at finde den fornødne arbejdskraft, fordi der opstår et mismatch mellem udbud og efterspørgsel.

Nu kan du hente vores nye og revideret e-bog om fastholdelse af medarbejdere. Den indeholder blandt andet Garudas model for strategisk fastholdelse af medarbejdere.

I e-bogen om fastholdelse af medarbejdere får du værktøjer til at:

  • Sammensætte en strategi til at holde på medarbejderne
  • Arbejde konkret med fastholdelse af medarbejdere i hverdagen
  • Skabe et attraktivt bytteforhold, der ofte er den bedste måde at gå til fastholdelse på
  • Spotte de faresignaler, du skal være opmærksom på, hvis du har mistanke om, at en medarbejder på vej væk.

Når du henter en af vores e-bøger, bliver du anmodet om at afgive visse personoplysninger. Oplysningerne anvendes til at sende dig e-bogen og tilmelde dig vores nyhedsbrev, som vi mener, kunne være interessant for dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage vores materiale – det gør du i bunden af mailen, du modtager, hvor der står ”Afmeld nyhedsbrev”. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.